Termeni si conditii

Magazinul on-line dadarestaurant.ro este proprietatea
FRIENDS LIVING ROOM SRL
RO36965754
J40/821/2017
MATEI VOIEVOD 94BIS SECTOR 2 BUCURESTI

Navigarea pe dadarestaurant.ro, inregistrarea unui cont, plasarea unei comenzi implica acceptarea de catre Dvs a termenilor si conditiilor descrise in continuare.

Ne rezevam dreptul de a modifica termenii si conditiile, fara a fi necesara vreo notificare prealabila.

FRIENDS LIVING ROOM SRL nu isi asuma raspunderea pentru nefunctionarea site-ului dadarestaurant.ro sau pentru orice prejudiciu ce se datoreaza nefunctionarii site-ului dadarestaurant.ro.ro.

Prin intermediul site-ului dadarestaurant.ro, orice persoana fizica, romana sau straina, care a implinit varsta de 18 ani, si orice persoana juridica poate comanda una sau mai multe dintre produsele afisate pe site. Imaginile publicate pe site sunt cu caracter de prezentare, putand contine anumite elemente decorative care nu sunt incluse in produsul final livrat.

Termenul de valabilitate al produselor comercializate pe dadarestaurant.ro este specificat pe eticheta acestora. FRIENDS LIVING ROOM SRL se obliga sa nu comercializeze produse cu termen de valabilitate depasit.

Comanda produselor se face prin parcurgerea urmatorilor pasi:
1. Alegerea produselor dorite se face navigand in categoria dorita si adaugand produsele in cosul de cumparaturi folosind butonul “Adauga in cos”.
2. Dupa alegerea produselor, comanda se vizualizeaza in sectiunea “Cos” si este trimisa spre finalizare folosind butonul “Continua cu finalizarea comenzii”
3. In ecranul de finalizare a comenzii se introduc datele solicitate, respectiv nume, adresa pentru livrare, adresa de email folosita pentru comunicarile referitoare la comanda. Tot in aceasta pagina se alege metoda de plata.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pe extrasul de cont tranzactia apare ca fiind catre “dadarestaurant.ro”.

Preturile afisate pe dadarestaurant.ro sunt exprimate in RON, includ TVA si pot fi modificate fara o notificare prealabila.

Vor fi acceptate doar livrarile pe o raza de 6km de locatia restaurantului, timpul maxim de livrare fiind de 2h. Timpul de livrare efectiv va fi comunicat in momentul confirmarii telefonice a comenzii. Livrarea va fi efectuata prin mijloace proprii.

Costul livrarii este de 12 lei.

Va informam ca, din cauze de siguranta alimentara, produsele alimentare nu pot fi returnate, platile fiind finale si nerambursabile. Ca exceptie, sesizarile privind produsele livrate gresit/neconform vor putea beneficia de restituirea contravalorii achitate sau de livrarea produselor corecte.